Maspex România
Maspex Romania este o companie prezentă pe piața produselor alimentare din 1996.
Misiunea noastră este să ne dezvoltăm permanent pentru a crea în mod responsabil și cu pasiune produse de înaltă calitate, cu care să fim alături de oameni zi de zi.

Grupul polonez Maspex Wadowice, din care facem parte, este una dintre cele mai mari companii de produse alimentare din Europa Centrala și de Est, cu o experiență de peste 30 de ani în acest domeniu.

Printr-o strategie consecventă și inovând constant, am dezvoltat în timp un portofoliu vast de produse, care cuprinde astăzi branduri cunoscute și apreciate de consumatori pentru calitatea lor: Tymbark, Tedi, Bucovina, La Vitta, Tiger, Ciao, Figo, La Festa, Salatini, Arnos, Nemo. Din 2019, producem și distribuim brandul Nestea, brand ce definește piața de ceai ready-to-drink.

Suntem lideri de piață pe segmentele JNSD, produse instant (cappuccino, ciocolată caldă) și sărățele.

Fabricile noastre sunt localizate în Vălenii de Munte, Vatra Dornei, Giurgiu și Timișoara, iar o parte din producția realizată este destinată exportului în Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța.

Susținem comunitățile locale și ne implicăm în campanii de responsabilitate socială corporatistă prin defășurarea unor programe educative cu impact la nivel national, cum sunt Școala siguranței Tedi și Cupa Tymbark Junior.

Viziunea noastră: suntem Liderul pieței europene, ne construim poziția prin inovație și calitate la cel mai înalt nivel. Acționăm cu grijă și responsabilitate pentru oameni și mediu.

Pentru mai multe informații, accesați www.maspex.ro