Maspex România
Cu o experienţă de peste 25 de ani pe piaţă şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, apă minerală naturală.

În prezent, Maspex Romania este lider de piaţă în România, pe segmentele JNSD, cappuccino şi ciocolată caldă. Compania deţine branduri cunoscute şi apreciate, precum: Tymbark, Tedi, Arnos, La Festa, Salatini, Rollini d’Oro, Tiger, Bucovina, La Vitta, Alcalia.

Piaţa de desfacere pentru Maspex Romania este reprezentată atât de România, cât şi de țările în care sunt exportate produsele: Polonia, Bulgaria, Republica Moldova, Macedonia de Nord, Serbia, Albania, Kosovo, Germania, Spania, Marea Britanie, Germania, Italia, Grecia, Olanda, Belgia, Cipru, Franța.

Susținem comunitățile locale și ne implicăm în campanii de responsabilitate socială corporatistă prin defășurarea unor programe educative cu impact la nivel national, cum sunt Școala siguranței Tedi și Cupa Tymbark Junior.

Viziunea noastră: suntem Liderul pieței europene, ne construim poziția prin inovație și calitate la cel mai înalt nivel. Acționăm cu grijă și responsabilitate pentru oameni și mediu.

Pentru mai multe informații, accesați www.maspex.ro