Introducere

Dragi părinți,

Odată cu sosirea lunii septembrie, copiii dumneavoastră încep din nou aventura lor școlară. Clasa I este foarte importantă, atât pentru ei, cât și pentru ceilalți membri ai familiei. Elevii au în față multe provocări noi și sarcini de realizat. Este momentul cel mai potrivit pentru a discuta cu ei pe tema siguranței, pentru a-i învăța să prevină pericolele și să se descurce în situațiile dificile.

Școala siguranței Tedi este unul dintre cele mai ample programe educative la nivel național, care îi învață pe elevii de clasa I cum să fie în siguranță pe drum, acasă, la școală, online și în perioada vacanțelor.

Programul este inițiat de Maspex Romania și brandul Tedi, împreună cu Ministerul Educației și Poliţia Română prin Institutul de Cercetare și Prevenire a Criminalității și se află anul acesta la cea de-a VIII-a ediție.

Sperăm ca și dumneavoastră, ca părinți, să vă implicați în acest program, pentru a putea transmite copiilor informațiile de care au nevoie pentru a fi în siguranță. Să vă bucurați de un an școlar cu reușite alături de copiii dumneavoastră!