Introducere

VĂ INVITĂM SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI ÎN PROGRAMUL ȘCOALA SIGURANȚEI TEDI

Și în anul școlar 2023-2024 Tedi desfășoară, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei şi cu Poliţia Română, programul Şcoala siguranţei, adresat elevilor aflaţi în clasa I.

Scopul programului îl reprezintă informarea copiilor privind potenţialele pericole şi furnizarea de soluţii prin metode educative specifice vârstei lor pentru gestionarea acestora.

Toate cadrele didactice care au preluat anul acesta elevi de clasa I sunt cu drag invitate de Tedi să se înscrie în perioada 18 septembrie – 06 noiembrie 2023 în programul Școala siguranței Tedi, un proiect în urma căruia cei mici vor dobândi multe informații utile pentru siguranța lor, iar învățătorii vor avea multe satisfacții. Programul se află la a IX-a ediție, având până acum un număr total de peste 303.000 de elevi.

Pentru desfăşurarea activităţilor la clasă, Tedi asigură gratuit suportul didactic care constă în materiale educative complexe şi atractive, concepute pentru predarea prin joacă special pentru elevi, astfel încât, la finalul anului școlar, copiii să fie capabili să identifice situaţiile de risc la care pot fi expuşi şi să adopte măsuri de prevenire adecvate. Acest program furnizează informații care se pliază pe modul de a fi și de a învăța al copilului de clasa I.

Dragi învățători, vă invităm să vă înscrieți la Şcoala siguranţei pe www.scoalatedi.ro accesând şi completând formularul de înscriere disponibil pe site până pe 06 noiembrie 2023. Pentru înscriere, vă rugăm să urmați instrucțiunile de mai jos:

1. Completați în primul câmp codul SIRUES unic al școlii. În cazul în care nu cunoașteți acest cod, îl puteți solicita de la secretariatul școlii.
2. După completarea codului SIRUES, se vor completa în mod automat câmpurile cu datele școlii.
3. Apoi, completați datele dumneavoastră (nume învățător, număr de telefon, adresă de e-mail, număr elevi clasa I).
4. Apăsați butonul trimite de la finalul formularului.

În cazul în care întâmpinați dificultăți la înscriere, nu ezitați să ne contactați pe adresa de e-mail contact@scoalatedi.ro.

Pe lângă informațiile extrem de utile, Tedi promite multe suprize pe tot parcursul anului școlar 2023-2024 atât pentru elevi, cât şi pentru învăţători.

Mult succes tuturor!