Școala Siguranţei Tedi- Ediţia a VII-a, 2021-2022

Dragi învățători,

A şaptea ediţie a campaniei Şcoala siguranţei TEDI s-a încheiat

Ediția 2021-2022 a campaniei Școala siguranței Tedi a ajuns la final. Pentru al şaptelea an consecutiv, programul Școala siguranței având că scop creșterea siguranței elevilor de clasă I prin educație a fost primită cu deschidere și entuziasm.

37.075 de elevi de clasă I au învățat anul acesta alături de Tedi cum să prevină și cum să se ferească de pericolele pe care le pot întâlni când sunt singuri acasă, în drum spre școală, la școală, în vacanță sau online.

Pe tot parcursul anului școlar au fost desfășurate activităti practice online sau în școli și lecții demonstrative pe temă siguranței având că suport materialele educaționale puse la dispoziție de Tedi și beneficiind de prezența fizică sau online a reprezentanților Poliției, partener al acestei campanii alături de Ministerul Educației.

De-a lungul celor şapte ediţii anuale derulate până acum, peste 252.000 de elevi de clasă I au beneficiat de recomandări utile despre siguranță la acasă, pe stradă, la școală, în vacanță și despre situații particulare precum manifestările de tip bullying, siguranță online sau rezolvarea nonviolență a situațiilor conflictuale.

Ediţia viitoare a Școlii siguranței Tedi va începe în luna septembrie 2022 cu etapa de înscrieri pentru anul școlar 2022-2023. Până atunci, Tedi vă urează tutoror, cadre didactice, copii și părinti:
Vacantă plăcută!